Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

van alle nieuwe patenten in de VS Ondanks hun belang hebben kleine bedrijven vaak moeite om te concurreren met grotere bedrijven. Ze hebben minder naamsbekendheid, minder kapitaal en minder toegang tot middelen.

Daarom is het zo belangrijk om kleine bedrijven te steunen - zij vormen de ruggengraat van onze economie en onze gemeenschappen. Hier zijn nog drie redenen waarom kleine bedrijven belangrijk zijn.

1.

Ze versterken onze gemeenschappen Kleine bedrijven zijn een integraal onderdeel van onze gemeenschappen. Ze leveren broodnodige goederen en diensten, werkgelegenheid en belastinginkomsten. Bovendien dragen ze bij aan het unieke karakter van onze gemeenschappen door lokale kunst, cultuur en sportteams te ondersteunen.

Als je bij een klein bedrijf winkelt, steun je niet alleen een bedrijf - je steunt je gemeenschap 2. Ze creëren banen Kleine bedrijven zijn verantwoordelijk voor de meeste nieuwe banen in de VS. Ze creëren zelfs twee van elke drie nieuwe banen in het land. Dit is vooral belangrijk in de huidige economie, waar banen schaars zijn en de concurrentie groot. Door bij kleine bedrijven te winkelen, help je banen te scheppen en de economie te laten groeien 3. Ze ondersteunen lokale economieën Als je bij een klein bedrijf winkelt, blijft een groter deel van je geld in de gemeenschap, wat goed is voor de lokale economie. In feite blijft voor elke

MKB

Betonpoer

cadeau voor 15 jarige zoon

77online

Spreien en plaids

Zebra labels

eurom golden 2500 shadow

Link toevoegen

Link toevoegen